Vrouwen met autisme (of het vermoeden daarvan) ervaren hun dagelijks leven en de uitdagingen waar zij tegenaan lopen vaak net even anders dan mannen met autisme. Gelukkig komt er voor deze groep vrouwen steeds meer aandacht.

Binnen ons Zaans Autisme Loket willen we ook meer ruimte bieden aan vrouwen met autisme. Vaak zien we dat de drempel om bij ons binnen te stappen te hoog is. Deze drempel willen we wegnemen door met ingang van dinsdag 6 april te starten met een zogenaamd Vrouwen Koffie-uur. De bedoeling is om iedere eerste en derde dinsdag van de maand van 11uur tot 12uur samen te komen. In dit uur kun je van gedachten wisselen, de vragen waar je mee zit stellen of alle uitdagingen waar je in je leven tegenaan loopt met elkaar delen. Ook als je alleen maar even wilt kijken en luisteren ben je van harte welkom.

Vanuit het Loket zitten wij als vrijwilliger en ervaringsdeskundige klaar om je te verwelkomen en je een plek te bieden waar je even een uur jezelf mag zijn. Onze hoop is dat op deze manier vrouwen met autisme uit de Zaanstreek elkaar op een ontspannen manier kunnen ontmoeten en dat dit een startpunt kan zijn voor mooie nieuwe vriendschappen of het ondernemen van initiatieven op diverse vlakken.

We zitten in de Grote Zaal van de Groote Weiver, Industrieweg 1A te Wormerveer.

Laat je ons even weten dat je wilt komen? Dat kan door te mailen naar info@zaansautismeloket.nl. Of door een sms of whatsapp te sturen naar het Zaans Autisme Loket: 06-27347927.
We bekijken de aanmeldingen op de dag zelf.